Portugal – Schweiz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal emot Schweiz på Estadio Jose Alvalade i Lissabon. Portugiserna var starka i premiärmötet mot Spanien och lyckades inkassera ett oavgjort resultat. Cristiano Ronaldo inledde från spelarbänken, men släpptes in och såg pigg ut. Han kommer säkerligen starta mot Schweiz och då är nationen ett nummer större. Portugal har en enorm bredd och samtidigt mycket erfarenhet i dessa sammanhang.

Schweiz hade marginalerna emot sig mot Tjeckien och kommer att få slita hårt även mot portugiserna. Schweiz är klara för VM i Qatar, efter att ha vunnit sin grupp före EM-mästarna Italien. Spelet har dock inte stämt efter avancemanget. En förlust mot England i en vänskapsmatch följdes upp av 1-1 hemma mot Kosovo. Trots stort bollinnehav lyckades Tjeckien vinna med 2-1.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Schweiz
  • Spel: Portugal (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar