Danmark – Österrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark imponerade i inledande två bortamatcher av Nations League. Hemma på Parken gästade sen Kroatien, och Danmark torskade första matchen. Hemmalaget toppar alltjämt gruppen med sex poäng. Två poäng nedanför ligger Österrike samt Kroatien, medan Frankrike är sist med två inspelade poäng. Trots lagets förlust nu senast, har man skaffat sig ett utmärkt läge att vinna den här gruppen.

Österrike fick en nystart genom Nations League. Ralf Rangnick var helt färsk på förbundskaptensposten. Hans tillträde gav också en omedelbar positiv effekt med 3-0 borta mot Kroatien. Därefter fick man inte samma fina utdelning då man tog Danmark i den andra matchen, som alltså slutade med en 2-1-förlust. I fredags svarade man sedan återigen för en bra insats, men Mbappé kvitterade till slutresultatet 1-1.

Jag spelar på Serbien Draw No Bet till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Danmark – Österrike
  • Speltips: Danmark (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar