GAIS – Vänersborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS har presterat efter förväntningarna och innehar förstaplatsen i sydettan efter tolv omgångar. Dess hemmaform har inneburit att göteborgarna placeras i toppen och Gamla Ullevis gräsmatta verkar passa klubben. Man är både klubbmässigt och truppmässigt bättre än ettan södra. GAIS trupp är byggd för att spela i Superettan igen, och det är dit makrillarna vill. Målsättningarna och förväntningarna är klara.

Vänersborg är grova underdogs inför mötet på Gamla Ullevi. Här har vi ett lag som inte riktigt bosatt sig i ettan ännu och som fortfarande krigar för någon typ av stabilitet. Vänersborg har en och annan spelare som kommer från just dessa lag som GAIS och andra lite större namn. Men som sagt, det är just den där jämnheten som man saknar och när den sitter kan man kanske till och med skrälla mot lag som GAIS.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Vänersborg
  • Speltips: GAIS (1)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar