Tampa Bay – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning förlorade senaste mötet med 7-0, i andra matchen av Stanley Cup-finalen. Tampa har därmed ett två-noll-underläge i finalserien. Nu senast blev det alltså återigen Colorado som tog tag i taktpinnen, och Avalanche var dessutom bättre. Naturligtvis stod nattens gäster, Avalanche också för en övertygande insats och långa stunder av matchen, såg laget överlägsna ut.

Colorado Avalanche stod för en otroligt fin prestation senast. För Colorado klaffade egentligen allt från offensiven till defensiven. Colorados fick en hel del hjälp av Tampas icke prestation i detta möte. Detta blir dock en måstematch för Tampa Bay och när finalserien vänder till Amelie Arena, är det inget annat än seger som gäller. Hemma i Amelie Arena har också Tampa Bay varit ruggit starka under slutspelet.

Jag spelar på Tampa Bay ML till 1,90 @ bet365.

  • Match: Tampa Bay – Colorado
  • Speltips: Tampa Bay ML
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar