Seattle – Sporting KC

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Seattle Sounders har goda möjligheter, att avancera i Western Conference. Seattle ligger för närvarande på sjundeplats, med två matcher färre spelade än klubbarna ovanför. Därtill har hemmalaget, flera raka hemmamatcher som väntar. Sounders spelar nu fjärde raka hemmamatchen och man har gjort det bra tidigare. I senaste mötet mot serieledarna Los Angeles FC blev det förvisso bara en poäng.

Sporting Kansas City har till skillnad från Seattle, spelat fler matcher än de flesta. Efter 17 seriematcher har man tagit 16 poäng vilket ger en 12:e plats i MLS Western Conference som består av 14 lag. Sporting KC har blandat och gett en hel del så här långt. Gästerna kommer från en 2-1-seger borta mot Nashville. Dessförinnan hade man förlorat två raka hemmamatcher mot New England och Vancouver Whitecaps.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Campobet

  • Match: Seattle – Sporting KC
  • Speltips: Seattle (1)
  • Odds: 1,75 @ Campobet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/6

SpelbolagBonusLänk
campobet2100 KRSpela här!