Halmstad – Trelleborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad var förhandsfavoriter att vinna Superettan och hittills har hallänningarna levt upp till fansens förväntningar. Med 23 inspelade poäng på tio matcher, toppar Halmstad tabellen, trots matchen mindre spelad än Brage och Utsikten, som ligger närmast bakom. HBK inledde denna säsong lite knackigt, men laget, radade sedan upp sju raka segrar fram till den sista vårmatchen borta mot Västerås.

Trelleborg hade, precis som HBK, höga ambitioner inför nuvarande säsongen. Skåningarna har alltjämt inte lyckats uppnå dem så här långt, då klubben har blandat och gett lite för mycket. Efter tio omgångar, har Trelleborg enbart inkasseat 15 poäng, vilket resulterar i niondeplats i tabellen för tillfället. Jag finner samtidigt anledning att tro att serieledarna har goda möjligheter till tre nya poäng här ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betsson.

  • Match: Halmstad – Trelleborg
  • Speltips: Halmstad (1)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!