LA Galaxy – Minnesota

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

LA Galaxy tillhör de mest framgångsrika klubbarna i den amerikanska högstaserien och kan titulera sig som mesta mästarna. Med fem ligatitlar i bagaget, är LA Galaxy ett hot till motståndarna i grundserien respektive slutspelet. Hemmalaget har dock emellertid haft det tuffare under senaste säsongerna, samt missat slutspel senaste två åren. Dock har laget nu en slutspelsplacering i västra konferensen.

Minnesota avancerade vidare till slutspelet ifjol, men åkte ur direkt i åttondelsfinalen mot Portland. De har såklart som mål att ta sig till slutspel igen, men i nuläget har gästerna en del att jobba på. Gästerna befinner sig på tolfteplats i Western Conference. Minnesota har förlorat deras tre senaste ligamatcher. Dessutom har LA Galaxy har en bättre spelartrupp än gästerna Minnesota. Galaxy ska vara favoriter.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Leo Vegas.

  • Match: LA Galaxy – Minnesota
  • Speltips: LA Galaxy (1)
  • Odds: 1,75 @ Leo Vegas
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 04:30, 30/6

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar