Sundsvall – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall är säsongens slagpåse och inte ens hemmafördelen och gästernas långa resor kan hjälpa till. Norrlänningarna har vunnit två av elva matcher, och återfinns endast före Helsingborg i tabellen. Ikväll skall nästa käftsmäll komma och efter 2-5 mot Djurgården har inte ens uppehållet varit positivt. Lagets sejour i högstaserien blir kortvarig. Under lördagen kommer mesta mästarna Malmö på besök.

Malmö har rejält med bredd i sin spelartrupp och kommer utnyttja det på bästa tänkbara sätt. Senast kom samtidigt Abubakari in och spelade sista minuterna, som även låg bakom och skapade en hel del under MFF:s forcering. Här skall Malmö åka mot Sundsvall för att hämta tre mycket viktiga poäng och det är man väl medvetna om. Malmö har också ett CL-kval att se framemot under kommande vecka.

Jag spelar på Malmö -1,5 (Asian Handicap) till 2,01 @ bet365.

  • Match: Sundsvall – Malmö
  • Speltips: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 2,01 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar