Trelleborg – Norrby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Trelleborg placeras på åttondeplatsen i tabellen. Klubben stod för en imponerande vändning nu senast mot serieledarna Halmstad. Skåningarna spelade bra matchen igenom och skapade en del chanser mot Halmstad. HBK ledningen och när de inte lyckades punktera matchen, på alla målchanser, kunde alltså skåningarna kvittera, och sedan ta ledningen på övertid. Detta var också en riktigt stark insats från TFF.

Norrby placerar sig på elfteplatsen i Superettan. I Norrbys fall är det ganska enkelt att peka på vad som gått snett. De har bara gjort nio mål framåt, och med det är laget näst sämst i Superettan. Norrby stod för en bra insats mot Östersund. Laget tog en bekväm seger och skapade många chanser. Det säger sig självt när Savolainen är lagets bästa målskytt på tre mål och resterande spelare enbart gjort ett mål.

Jag spelar på Trelleborg Draw No Bet till 1,84 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Trelleborg – Norrby
  • Speltips: Trelleborg DnB
  • Odds: 1,84 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar