Hammarby – Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby imponerade under säsongsinledningen, och hemmalaget producerade massa med mål. De avancerade samtidigt till cupfinal. Med halva säsongen spelad är smekmånaden över och klubbens form har avtagit. Här krävs en seger om man ska haka på i toppstriden av Allsvenskan. Bajen kommer från en tung derbyförlust mot Djurgården. Trots ett större grepp om mötet, gjorde DIF det enda målet.

IFK Göteborg inledde också säsongen starkt. Från den femte omgången gick man dock in i en svacka där man bara tog en poäng på fem matcher. Nu ser Blåvitt återigen ut att vara i gott slag. Man vann vårens sista match hemma mot Sundsvall och sedan återstarten har man radat upp ytterligare två segrar. Som jag ser det har Hammarby en klart högre högstanivå än IFK Göteborg och bör vinna här.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Göteborg
  • Speltips: Hammarby (1)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar