Ferencvaros – Tobol

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ferencvaros ligaspel startar inte förens i månadsslutet och därför är inte klubbens matchform speciellt bra i jämförelse med gästernas. I första mötet hade dock inte formen någon större betydelse. Gästerna kontrollerade alltså matchen och kunde avsluta mötet med ett oavgjort resultat. Hemma är klubben betydligt starkare och nu bör Ferencvaros, plocka fram det bästa laget man besitter för stunden.

Tobol Kostanaj är en kazakisk mästarklubb från Qostanaj. Laget är i full form under ligaspel, till skillnad från deras motståndare, och skall kunna hota på det sättet. Det är väll just därför de lyckades stå emot ungrarna i det första mötet. Tobol har inte riktigt samma klass som deras motståndare för stunden och har fått en rejäl och tuff lottning i det här kvalet. Det krävs mycket för att de ska gå vidare.

Jag spelar på Ferencvaros -1,0 (Asian Handicap) till 1,57 @ Paf.

  • Match: Ferencvaros – Tobol
  • Speltips: Ferencvaros -1,0 (AH)
  • Odds: 1,57 @ Paf
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
paf0 krSpela här!

Lämna ett svar