Kaiserslautern – Hannover

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kaiserslautern hade några tunga säsonger bakom sig, men förra säsongen, var en vändpunkt. Klubben lyckades nämligen avancera till andraligan, efter tredjeplats i tredjedivisionen. Eberhard Schuster kunde leda Kaiserslautern till uppflyttningen. Deras främsta styrka under säsongenvar deras solida defensiv. Man släppte bara in 27 mål på 36 matcher i ligan och de var det klart bästa i ligan.

Hannover 96 var ett mittenlag i 2. Bundesliga förra säsongen då man slutade på elfteplats. Inför den här säsongen har Stefan Leitl, som senast ledde Greuther Fürth, tagit över tränarposten. Inför en premiär är det alltid ovisst och skillnaden mellan lagen på pappret är inte jättestor. Sett till resultaten som dessa lag gjort i träningsmatcherna under sommaren, så har man fått bra fart på den offensiva produktionen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ CampoBet.

  • Match: Kaiserslautern – Hannover
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,75 @ CampoBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 15/7

SpelbolagBonusLänk
campobet2100 KRSpela här!

Lämna ett svar