Vorskla Poltava – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vorskla Poltava har inte spelat någon tävlingsmatch sedan i vintras förra säsongen. Den ukrainska ligan avbröts efter 18 omgångar, och klubben besatt då femteplats. Sedan dess har laget endast kunnat spela träningsmatcher utomlands. I början på den avbrutna säsongen gjorde man sitt senaste uppträdande ute i det europeiska cupspelet. Laget blev emellertid utslagna av KuPS i kvalet till Conference League.

AIK har haft tur mer lottningen på så vis att man ställs mot ett Vorskla Poltava vars status är osäker och därtill kommer båda mötena att spelas i Stockholm. Allt detta på grund av Rysslands pågående invasion av Ukraina. AIK inledde emellertid trögt efter sommaruppehållet då man bara tog två poäng på de tre första matcherna. I John Guidettis första match tog en 1-0-seger hemma mot Kalmar i söndags.

Jag spelar på raka tvåan till 1,55 @ Nordicbet.

  • Match: Vorskla Poltava – AIK
  • Spel: AIK (2)
  • Odds: 1,55 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar