Olympiakos – M. Haifa

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Olympiakos och Maccabi Haifa drabbas samman under onsdagskväll. Lagen krigar om fortsatt kvalspel, och det är lika inför detta returmöte på Georgios Karaiskakis. Olympiakos är favoriter att gå vidare. Den grekiska storklubben är stabila hemma, på Georgios Karaiskakis med deras enorma hemmastöd. Dem brukar prestera på en klart högre nivå hemma jämfört med på bortaplan. Klubben har tre raka guld.

Maccabi Haifa har haft en ganska svag försäsong och inledning på Champions League-kvalet. Laget har tre torsk och två oavgjorda i deras fem senaste matcher. De har endast gjort totalt två mål i deras fyra senaste matcher och det bådar inte gott inför onsdagens batalj. Maccabi Haifa spelar till vardags i den israeliska högstaligan och lyckades vinna titeln ifjol, men ligan håller en lägre nivå än Super League.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Olympiakos – M. Haifa
  • Spel: Olympiakos (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar