Utsikten – Örgryte

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Utsikten är nykomlingar i Superettan denna säsong, men hemmalaget har utmärkt sig snabbt. Klubben har varit orädda för det förhöjda matchtempot och också växt in i kostymen på direkten. Nykomlingarna har gjort en väldigt stark första halva av säsongen och återfinns på övre tabellhalvan. Vid seger under denna söndagskväll, kan Göteborgsklubben, kliva upp på en fjärdeplats i Superettan.

Örgrytes säsong startade inte som de hade velat och därefter har det bara blivit mörkare och mörkare desto längre in på säsongen vi kommit. Örgryte har endast tio poäng efter 15 omgångar vilket betyder att laget hittas näst längst ner i tabellen. Endast en seger efter 15 omgångar är ett uruselt facit. Spelet klaffar inte samman och i sommarens transferfönster tappade laget sin skyttekung Ajdin Zeljkovic.

Jag spelar på Utsikten +0 (Asian Handicap) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Utsikten – Örgryte
  • Spel: Utsikten +0 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!