Nordsjälland – Lyngby 

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Nordsjälland har sett riktigt starka ut, med två segrar och fem gjorda mål. Klubben kommer senast ifrån en övertygande 1-3-vinst mot Bröndby, som alltså slutade på tredjeplats förra säsongen. Spelet klaffade samman direkt, och klubben har också flera lovande talanger i startelvan. Självförtroendet är strålande, och det råder nu klasskillnad inför detta möte. Nordsjälland är favoriter och har övertygat.

Lyngby var effektiva i kontringsspelet och fick med sig 2-2 mot Silkeborg i premiären. Men anfallsspelet såg klart sämre ut i den andra omgången när laget gick mållösa i 1-0-förlusten mot Horsens. Chanserna fanns där men nykomlingen var ruskigt ineffektiva i detta mötet. Det är tydligt att Nordsjälland besitter mycket mer kvalitet och matchen spelas dessutom på konstgräs, ett underlag som passar dem bättre.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ ComeOn.

  • Match: Nordsjälland – Lyngby
  • Spel: Nordsjälland (1)
  • Odds: 1,90 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!