Royale USG – Rangers

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Royale USG var totalt respektlösa när hemmalaget avancerade från andraserien till belgiska finrummet, Jupiler Pro League. Medan storklubbarna hade deras problem gick nykomlingen, från klarhet till klarhet. Allting stämde för klubben. Laget slutade högst upp igrundserien. Säsongen väcker ändå några frågor. Man har kryssat i fyra av deras sex senaste matcher, på försäsongen. Lagets form är inte den bästa nu.

Rangers har haft en väldigt hög nivå under en längre tid och under Gerrards styre var Rangers bäst. De vann ligatiteln 2020/2021 med hela tjugo poäng mer än Celtic. Gerrard försvann till Premier League men hans efterträdare har också gjort ett riktigt bra jobb. Förre detta storspelaren Van Bronckhorst tog över och Rangers tog sig till Europa League-finalen ifjol, men föll på straffar mot Eintracht Frankfurt.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,47 @ betsson.

  • Match: Royale USG – Rangers
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!