Malmö – Dudelange

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har inlett nuvarande säsong med skadeproblem, svaga prestationer och ny tränare. Men under förra veckan fick Milos Milojevic tillslut sparken, och sportchef Georgsson tar hand om klubben just nu. Det bör såklart ge en positiv energiboost för Malmö som dessutom var spellediga i helgen och har kunnat förbereda sig för kvällens match. Skåningarna är dessutom storfavoriter här.

Dudelange förlorade tungt mot armeniska Pyunik Yerevan i Champions League-kvalet och har således, precis som Malmö, halkat ned till Europa League-kvalet. Sett över två möten så ska det väldigt mycket till för att de ska ha en chans mot ett lag som Malmö, trots MFF:s prestationer i Europa hittills. Dudelanges säsong har ännu inte börjat och bara där har Malmö en fördel med matchtempo i kroppen.

Jag spelar på Malmö -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ betsson.

  • Match: Malmö – Dudelange
  • Spel: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar