Sturm Graz – Kiev

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sturm Graz spelar till vardags i Österrikes förstaliga. Ifjol lyckades klubben göra en väldigt stark säsong och slutade på andraplats bakom dominanta Salzburg. Lagets andraplats, gav även Sturm Graz chansen i Champions League-kvalet och klubben trädde in i den tredje rundan. Sturm Graz skapade farliga lägen, mot Dynamo Kiev i första matchen, men ineffektiviteten påverkade. Därefter torskade de mot Ried.

Dynamo Kiev har ledningen inför returmötet och deras tidigare prestationer har imponerat på oss. Kiev slog nämligen ut storklubben Fenerbahce i andra kvalrundan. Dynamo Kiev släppte bara in ett mål trots att lagen spelade mot varandra i totalt 210 minuter. Kiev är ett hårt arbetande lag och försvarsspelet har sett väldigt stabilt ut. Tisdagens match handlar om att stänga igen och det räcker med oavgjort.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Sturm Graz – Kiev
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar