Real Madrid – Frankfurt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid firade Champions League-titeln som spanjorerna inkasserade ifjol. De måste dock ta i med hårdhandskarna för att försöka försvara titeln i både liga, och Champions League. Ikväll spelar de UEFA Super Cup-final efter lagets titel ifjol, där möter de Europa League-vinnaren och tyska laget Frankfurt. Idag skall det givetvis råda klasskillnad för tillfället. Hemmalaget värvarde Eden Hazard inför säsongen.

Eintracht Frankfurt förlorade mot Bayern München när Bundesliga startade igång i helgen. Laget hade det väldigt svårt att få stopp på Bayern och fick infinna sig i att man var bedrövliga när domaren blåste för fulltid. Sex mål insläppta inför storpublik är aldrig trevligt och speciellt vill man inte starta säsongen på det sättet. Här skall påpekas att Frankfurt var fruktansvärt svaga i defensiven.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ betsafe.

  • Match: Real Madrid – Frankfurt
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,48 @ betsafe
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar