Djurgården – Sepsi

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har imponerat på sistone, under nuvarande säsong. Den senaste tiden har varit lovande för stockholmarna inför framtiden, gällande liga- och europaspel. Poängtappet mot Värnamo är naturligtvis ingen höjdare, men att inkassera poäng, i den tuffa bortamatchen med roterad startelva är lovande. Nu har laget möjlighet att satsa allt på Sepsi-mötet som de inför hemmamötet leder med 3-1.

Sepsi, den rumänska storklubben hade vissa problem med Djurgården i första mötet. Laget från Sfantu Gheorghe har inte haft någon lyckad tid på senare tid, och står på fyra raka matcher utan seger. Under hemmamatchen mot Djurgården fanns det inte speciellt mycket att lyfta till skyarna och inte något som övertygar mig om en vändning eller känning av avancemang på Tele2 Arena i möte två.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ MrGreen.

  • Match: Djurgården – Sepsi
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,68 @ MrGreen
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar