Arsenal – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal har varit hungriga under transferfönstret och hemmalaget plockade in två kvalitetsnamn. Arteta riktade blickarna mot förra klubben Manchester City, och de fick över duon Gabriel Jesus och Zinchenko. Jesus är numera en given startspelare. Arsenal inledde säsongen med en tung 0-2-seger, på bortaplan mot Crystal Palace. Artetas gäng såg riktigt vassa ut under matchens första 30 minuter.

Leicester har inte gjort en enda värvning. Laget har inte värvat någon och samtidigt ryktas flera av deras nyckelspelare bort från klubben. Det såg länge ut att bli en fin premiär för The Foxes som ledde med 2-0 mot Brentford. Leicester gick med stora steg mot en trepoängare. Men trots att Brentford endast hade tre skott på mål under den här matchen lyckades gästerna ta sig tillbaka med två mål i andra halvlek.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Arsenal – Leicester
  • Spel: Arsenal (1)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar