Juventus – Sassuolo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus kämpar naturligtvis för titeln i den italienska högstaligan. Juventus inleder sitt ligaspel hemma mot Sassuolo. För andra säsongen i rad hamnade Juventus på fjärdeplatsen i tabellen. Förra säsongen var händelserik för storklubben. Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United. Pengarna lades på att värva Dusan Vlahovic från Fiorentina. Han kommer att spela en stor roll i denna säsong.

Sassuolo är ett intressant mittenlag, som oftast blandar och ger. Laget avslutade förra säsongen på en elfteplats. Sassuolo har haft det svårt mot Juve. Man har vunnit bara en gång på bortaplan i Serie A och förlorat sju av nio matcher. De spelar en offensiv och attraktiv fotboll. Tränaren Alessio Dionisi kommer dock att brottas med problem där. Toppanfallaren Gianluca Scamaccas har lämnat för West Ham.

Jag spelar på Juventus -1 (Asian Handicap) till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Sassuolo
  • Spel: Juventus -1 (AH)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar