Dynamo Kiev – Benfica

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dynamo Kiev har presterat fantastiskt bra under senaste månaderna trots att laget inte spelat seriespel eller speciellt mycket vänskapsmatcher. Ukrainarna har spelat sina hemmamatcher i grannlandet Polen och det gör man även den här rundan av Champions League-kvalet. Man har lyckats såhär långt och slagit både Fenerbahce och Sturm Graz hittills. Här ikväll blir det dock snäppet svårare motstånd.

Benfica är påväg mot något riktigt stort för tillfället. Säsongen har precis dragit igång, men redan nu ser man en formkurva som inte har något riktigt stopp. Försäsongen har varit riktigt stark och sedan drog både Europa- och ligaspel igång med flertalet segrar i rad. Midtjylland besegrades utan några problem, både på bortaplan och hemmaplan. Det är en kraftig trupp som mästarlaget från Portugal sitter på. 

Jag spelar på raka tvåan till 1,65 @ bet365.

  • Match: Dynamo Kiev – Benfica
  • Spel: Benfica (2)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar