West Ham – Viborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Ham spelar Europa Conference League-playoff mot Viborg här. Hammers har inlett denna säsong ganska segt. Det blev förlust i premiären mot Manchester City, väntat på något sätt. Inte lika väntat, var förlusten mot Nottingham i hemmalagets andra match. Därför kommer denna matchen ganska lägligt, här bygger man både självförtroende, form och glädje. Londonklubben har samlat en bra trupp.

Viborg var bäst av de sämsta lagen i ligan föregående säsong. Ett playoff till Europa Conference League-gruppspelet har spelats länge och nu står man faktiskt framme i playoff-match. I denna match kommer dock engelsmännen vara fullt inställda på att avancera till gruppspelet. Här saknar Viborg dessutom två spelare eftersom man inte fått resa in i landet. Vilken betydelse det har på bortaplan återstår att se.

Jag spelar på West Ham till 1,62 @ MrGreen.

  • Match: West Ham – Viborg
  • Spel: West Ham -1,5 (AH)
  • Odds: 1,62 @ MrGreen
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/8

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar