PSV – Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSV Eindhoven imponerar under nuvarande säsong, och klubben övertygar. I ligan producerar klubben massvis med mål, vilket dessutom gäller i europaspelet. De är framme i den avgörande matchen, för en säsong, vilken ser ut att bli framgångsrik. Inför avgörande mötet mot Rangers, har PSV ett likaläge efter 2-2 i Skottland förra veckan. Holländarna visade dess styrkebesked och spelade imponerande fotboll.

Rangers är precis som PSV Eindhoven ett lag som mår prima. I ligaspelet har man utmanat storklubben Celtic på ett framgångsrikt sätt senaste säsongerna och trots att man inte vann ifjol finns det hopp om att återigen utmana i år. Skottarna kommer från en ligamatch, där man kryssade borta mot Hibernian (2-2) efter lite rotation och fokus på den större matchen. Jag tror dock PSV punkterar matchserien här.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Pinncale Sports.

  • Match: PSV – Rangers
  • Spel: PSV (1)
  • Odds: 1,80 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar