Viborg – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Viborg har avancerat vidare till avgörande kvalrundan i Europa Conference League. Danskarna ska dock inte kunna matcha West Ham, i returmatchen. Engelsmännen och gästande storklubben släppte in mål på hemmaplan, men utöver detta var det klasskillnad mellan klubbarna. Viborg förlorade helgens möte mot Randers och de kommer inte in i returen, med någon vidare bättre känsla än i senaste matchen.

West Ham tar Europa Conference League på samma allvar som alltid. Europa är jätteviktigt för klubben och det gör att Hammers satsar stenhårt redan i kvalet. Utan att plocka fram en startelva för att visa på prioriteringar så kan målskyttarna Scamacca, Antonio och Bowen nämnas från första mötet. Det här är klasskillnad på papper. Hammers kommer från en tuff förlust i helgen och vill såklart studsa tillbaka.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Viborg – West Ham
  • Spel: West Ham (2)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar