Southampton – Man Utd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Southampton inledde säsongen med 4-1-förlust borta mot Tottenham. Efter denna premiärförlust mot Tottenham, läcktes info om att flera spelare tappat förtroendet för Hasenhüttl. The Saints behöver hitta en högre lägsta nivå. Det blev seger i dess senaste match mot Leicester, och då spelade klubben med en fyrbackslinje. Under lördagen väntas laget bli tillbakatryckta mot ett United som verkar hittat formen.

Manchester United såg starka ut under försäsongen med Ten Hag vid rodret. Man United åkte dock på en läxa när Potters Brighton knep tre poäng på Old Trafford. Förlust i premiären, men krisen blev dock allt mer påtaglig efter den andra omgången mot Brentford (4-0). Mot Liverpool visade United prov på effektivitet. Liverpool-försvaret hade rejäla problem och United segrade med 2-1.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ bethard.

  • Match: Southampton – Man Utd
  • Spel: Man Utd (2)
  • Odds: 1,90 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar