Dortmund – Hoffenheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dortmund kommer förmodligen prestera under flertal matcher, men efter Bayerns ersättning av gamla stjärnan Lewandowski, får hemmalaget troligtvis, nöja sig med andraplats denna säsongen. Sedan Erling Haaland bytte Dortmund för Manchester City, har det varit en jakt på nästa anfallare, som först blev Sebastien Haller och nu Anthony Modeste. Det krävs en bra prestation från de gula här idag.

Hoffenheim imponerar med tre vinster och en förlust efter fyra omgångar. Men det skall också tilläggas att spelschemat varit lite behagligare. Leverkusen-vinsten på resande fot skall dock lyftas fram här, den är högst imponerande. Dortmund kommer inte tillåtas att tappa nya poäng. Klubben vill tillbaka till den höga prestationsnivån som man hade i hemmapremiären mot Leverkusen, där levererade laget.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betway.

  • Match: Dortmund – Hoffenheim
  • Spel: Dortmund (1)
  • Odds: 1,65 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 2/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar