Kalmar – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar fortsätter att överprestera sett till förutsättningarna. Med en tredjedel kvar av denna säsong, så har smålänningarna häng på toppklubbarna. Kalmar kommer från två fina segrar mot toppmotståndare. Kalmar har ställts mot AIK, Djurgården, Göteborg och Malmö i de fyra senaste seriematcherna. Det blev förlust borta mot Djurgården, men de övriga tre matcherna har laget vunnit med 1-0.

Varberg har haft det tuffare mot topplagen denna säsongen, men än så länge tar man tillräckligt poäng för att uppnå målsättningen att hänga kvar. Efter 20 matcher har man tagit 21 poäng och därmed har man sex poäng ner till den negativa kvalplatsen inför den här omgången. Kalmar och Varberg möttes senast i Varberg i den andra omgången och då blev det en klar 3-0-seger för gästerna.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Kalmar – Varberg
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar