Inter – Bayern München

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter fölorade Milanoderbyt mot Milan och den förlustfria formen hemma i Milano är därvid bruten. På pappret en bortamatch och hemmaformen skyddas. I dagens Champions League-batalj mot stjärnorna, Bayern München, bör förlusten komma. Inter har värvat tillbaka Romelu Lukaku till den här säsongen, för att spela honom med Lautaro Martinez och så vidare. Men här ikväll saknar dock Inter anfallaren.

Bayern München är bättre denna säsong än med Robert Lewandowski. Kingsley Coman, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Leroy Sané, Thomas Müller och nyförvärvet Sadio Mane, listan kan göras långt över den offensiva kvalitet som finns i det tyska maskineriet. Floppade man i Champions League-spelet ifjol så är nog många beredda att säga att laget inte gör det i år. Det här laget kommer gå långt.

Jag spelar på raka tvåan till 1,88 @ NordicBet.

  • Match: Inter – Bayern München
  • Spel: Bayern München (2)
  • Odds: 1,88 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar