Berlin – Frölunda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Eisbären Berlin blev krossade i bortamatchen mot Frölunda senast. Dem förlorade med stora siffrorna 7-1 och göteborgarna var också sylvassa framåt. Dessförinnan kunde franska Grenoble besegras med 2-8. Motståndare som håller en helt annan nivå. Klubben har flera duktiga spelare, speciellt offensivt med Regin, Boychuk och Noebels. Mot bättre motstånd i CHL, har laget svårt att skapa lägen.

Frölunda har öppnat CHL-äventyret med två raka segrar, då laget vann premiären mot Mountfield med 4-2 för att sedan slå Eisbären Berlin med 7-1, vilket gör att man toppar gruppen. Både Lasch och Friberg står på fem poäng vardera, och de har sett bra ut i matcherna. De har spelat vidare på en fin försäsong, där man bara förlorade en match samtidigt som man har förstärkt laget med Lars Johansson i kassen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Berlin – Frölunda
  • Spel: Frölunda (2)
  • Odds: 1,72 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 8/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar