Sundsvall – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall hittas på jumboplatsen i Allsvenskan och nästintill ingenting har fungerat denna säsong. Det är framförallt försvarsspelet som varit katastrofalt, och ingen är förvånad över att klubben har släppt in flest mål i seriespelet. Norrlänningarna har släppt in 55 mål på 21 ligamatcher. Klubben har fortfarande en chans att avancera till ingemansland, men chanserna känns naturligtvis väldigt långt borta.

Elfsborg bröt deras negativa trend med en stark 3-2 seger över Malmö FF förra helgen. Det var oerhört viktigt efter tolv raka matcher utan seger för Elfsborgs del. Det har varit en tuff säsong som inte gått som de hade hoppats på, men nu gäller det att avsluta starkt och börja förbereda sig inför nästa säsong. Det var en förlösande seger mot MFF, och nu kan laget spela med betydligt mindre press mot Sundsvall.

Jag spelar på raka tvåan till 1,42 @ betway.

  • Match: Sundsvall – Elfsborg
  • Spel: Elfsborg (2)
  • Odds: 1,42 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 11/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar