Roma – HJK Helsingfors

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma har imponerat under säsongsinledningen och hittas enbart en poäng bakom serieledande Napoli efter sex spelade omgångar i serien. Trots en god poängskörd har brister uppenbarats i hemmalaget. I förrförra matchen, förlorade klubben mot Udinese med 0-4 i en helt klart pinsam uppvisning från Roma. Detta följdes upp av en 1-2-förlust borta mot Ludogorets. Italienarna bör vara revanschsugna här.

HJK Helsingfors kommer att få det väldigt svårt att ha någonting att sätta emot här. Roma hade förvisso väldiga problem med nordiskt motstånd förra säsongen, mot Bodö/Glimt som de inte lyckades besegra på sina tre första försök. Men HJK håller också en lägre nivå och då Roma förlorade sitt första möte, så lär de nog inte lämna något åt slumpen här. Romas förvarsspel sett bra ut under Mourinho.

Jag spelar på att Roma vinner och håller nollan till 1,60 @ Lucky Sports.

  • Match: Roma – HJK Helsingfors
  • Spel: Roma + håller nollan
  • Odds: 1,60 @ Lucky Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
lucky100 krSpela här!


Lämna ett svar