Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Linköpings premiärmöte slutade med 3-2-torsk efter förlängning borta mot Örebro i lördags. Förlusten var dock inte lagets första hittills, östgötarna har också förlorat samtliga försäsongsmatcher. Sex stycken matcher och det var sjunde raka torsken, något som då ställer frågor kring lagets form. Inför den här säsongen, har klubben köpt in flera trevliga namn, som Rattie, Fantenberg och Hultström.

Skellefteå har presterat i CHL-spelet och norrlänningarna ligger på andraplats i gruppen. SHL-premiären slutade dock med en klart oväntad förlust hemma mot Malmö (2-5), och det fanns såklart mer att önska. Överlag har de dock sett bra ut i de flesta matcherna, och här lär man vara ruskigt revanschsugna. Man har tunga tapp i truppen, men har samtidigt värvat kvalitetspelare som Wingerli och Lindholm.

Jag spelar på Skellefteå ML till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå ML
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar