Kristianstad – Almtuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kristianstad överraskade förra säsongen, samt inkasserade sjätteplatsen i tabellen. Laget har dessutom behållit stora delar av spelartuppen, men de har även spetsat till vissa lagdelar en aning. Dess försäsong har varit bra, och Kristianstad känns väl förberedda. Hemmaplan och premiär, då ska klubben givetvis vara heltaggade nu ikväll. Ifjol vann Kristianstad tre av fyra möten lagen emellan.

Almtuna slutade på 12:e platsen förra säsongen och klarade sig med nöd och näppe från negativt kval. Almtuna har varit och snuddat vid det negativa strecket ett antal säsonger i rad, och snart bör Almtunas sejour i Hockeyallsvenskan vara över. Almtuna har inget lag på pappret som skrämmer och jag har svårt o se att Uppsalaklubben ska åka ner till Kristianstad och vinna.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Kristianstad – Almtuna
  • Spel: Kristianstad (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar