Österrike – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrike inledde gruppspelet med dess imponerande 0-3-seger mot Kroatien. Sen därefter har de haft det tyngre. Hemmalagets facit är en seger, en oavgjort odh tre förluster. Nationen har gått mållösa i sina två senaste matcher mot Frankrike samt Danmark, där anfallsspelet sett väldigt uddlöst ut. Hemmalaget uppnår inte nivån, som resterande gruppspelslag och det har även tydliggjorts under senaste tiden.

Kroatien har gått från klarhet till klarhet under det här Nations League-gruppspelet. De bjöd på en platt insats i gruppremiären mot Österrike, men därefter har laget växlat upp rejält. I lagets tuffa grupp med motståndare som Danmark och Frankrike, placeras Kroatien högst upp med en match kvar att spela. En seger skulle innebära att de går vidare till Nations League-finalerna där en EM-plats står på spel.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,44 @ betsson.

  • Match: Österrike – Kroatien
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,44 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar