Djurgården – Kristianstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården fick en drömstart på den här säsongen när stockholmarna premiärslog Västerås (5-3). Laget levererade i powerplay, och redan i den första perioden skulle Djurgården hitta nätet tre gånger under numerärt överläge. Det var dess nyförvärv Daniel Brodin och Olle Liss som stod för det mesta. Västerås kom samtidigt tillbaka i matchen, men stockholmarna vann slutligen i premiärmatchen.

Kristianstad fick en bra start på denna säsong när skåningarna på hemmaplan tog emot bottentippade Almtuna. Likväl var det gästerna som inledde matchen bäst och Kristianstads målvakt Filip Larsson fick stå för några fina räddningar direkt. Kristianstad skulle dock ta över matchen mer och mer och vann med komfortabla 4-0. Djurgården har ett starkare lag på pappret och ska vinna här ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Svenska Spel.

  • Match: Djurgården – Kristianstad
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,48 @ Svenska Spel
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar