HV71 – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 är nykomlingar i hockeyns finrum och placeras efter fyra spelade matcher på jumboplatsen i SHL. Dessutom har Jönköpingsklubben, tagit poäng i de tre senaste matcher, men två av dessa matcher har förlorats. Idag är det hemmaplan igen och känslan är att det finns mycket revanschlust hos klubben. Dessutom innehar HV71 en bättre trupp än gästande SHL-konkurrenterna Oskarshamn.

Oskarshamn blir såklart en rejäl utmaning. IKO kan stoltsera med tre segrar på fyra matcher och är ett utropstecken så här långt. Idag ska alltså ett smålandsderby spelas i Husqvarna Garden och matchen är oviss på förhand. Som tidigare sagt, besitter HV71 ett bättre lag med mer spets. Samtidigt är HV i stort behov av att plocka deras första trepoängare, både för självförtroendet och för att inte hamna efter.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bethard.

  • Match: HV71 – Oskarshamn
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar