Juventus – Maccabi Haifa

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus är pressade att vinna kvällens möte efter två tunga förluster i Champions League-gruppspelet. Trots deras urusla gruppstart är italienarna fortfarande dem självklara favoriterna inför kvällens match, mot israeliska Maccabi Haifa. De hittas hela sex poäng bakom tvåan Benfica. Det är också en match som måste innebära tre poäng. Laget kommer stärkta från när de besegrade Bologna med 3-0 senast.

Maccabi Haifa har det inte lätt i gruppspelet, men det förväntades inte heller av dem flesta. På förhand var det ganska givet att gästerna skulle cementeras i botten av tabellen och så har det blivit. Laget har två raka förluster mot Paris Saint Germain och Benfica i det här gruppspelet. Däremot var inte Maccabi Haifa helt ofarliga i mötet mot giganten PSG. Utan det stora hemmastödet blir det tuffare ikväll.

Jag spelar på Juventus -1,0 (Asian Handicap) till 1,43 @ bet365.

  • Match: Juventus – Maccabi Haifa
  • Spel: Juventus -1,0 (AH)
  • Odds: 1,43 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar