Gent – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Gent toppar Europa Conference League-gruppen med bättre målskillnad än deras svenska motståndare Djurgården. Detta mötet blir därav, ett toppmöte i gruppen. Hemmalaget besitter spets och har en stark hemmastatistik under säsongen. Nya anfallaren Hugo Cuypers har producerat massa mål och är någon gästerna måste hålla koll på här. Gent har spets, europeisk rutin och har pjäser som vill gå långt.

Djurgården går säkert lite på halvfart i den här matchen när blickarna är på den allsvenska guldstriden och den mer eller mindre avgörande matchen mot Häcken i helgen som kommer. Jag hade blivit väldigt förvånad om inte annat, speciellt när man redan satt sig i en godkänd sits efter två omgångar. Helgens möte mot Häcken kan bli väldigt avgörande kring guldkampen, speciellt efter senaste förlusten.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Gent – Djurgården
  • Spel: Gent (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar