West Ham – Fulham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Ham återfinns på femtondeplatsen i tabellen. Senast besegrade hemmalaget Wolverhampton (2-0), och segern hoppas naturligtvis laget kunna bygga vidare på. West Ham är klart bättre än vad tabellen visar, men hittills har spelet inte fungerat i ligaspelet. Senaste matchen lär dock vara tändsvätska för klubben och det var en prestation, som påminner mer om de i Conference League-gruppspelet.

Fulham har satt ett stort avtryck under inledningen av Premier League. Man har varit en frisk fläkt som ställt till problem för flera tuffa motstånd och spelat ihopa elva poäng hittills. De har presterat så pass bra att de hittas på niondeplats efter åtta spelade ligamatcher. Tidigare hade deras enda två förluster kommit mot Arsenal och Tottenham, men tredje förlusten kom i senaste matchen mot Newcastle.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: West Ham – Fulham
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 9/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar