Fulham – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham är tabelljumbo i Premier League och jagar såklart välbehövliga poäng inför hemmapubliken på Carven Cottage. Hopplös är situationen kanske inte, samtidigt är det sannolikt att hemmalaget kommer återfinnas i bottenträsket av tabellen nu vid slutet av säsongen. Av det mesta att döma håller inte laget för konkurrensen i högstaligan och det styrket klubbens facit med nio inspelade pinnar.

West Ham har trappat upp tempot med tiden trots en hemsk skadelista prydd av en handfull spelare, varav flera av färgstark karaktär. Tre matcher på raken har vunnits och på dessa har det blivit hela nio mål framåt. Laget stog för exakt tre mål i samtliga tre matcher. West Ham visar upp en stor spelglädje och den övre halvan är nu försvinnande nära och spelarna lär känna blodsmak i munnen.

Jag spelar på Westham +0 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Fulham – West Ham
  • Speltips: West Ham +0 (AH)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 15/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar