West Ham – Fulham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham förlorade tre raka matcher efter 1-0-skalpen mot Arsenal. Hemmalagets två senaste matcher har resulterat i kryss, mot Liverpool respektive Crystal Palace. Hammers tid håller samtidigt på att tvina i jakten på sjundeplatsen. Glappet dit där Wolverhampton står, är för tillfället på sex poäng. Pressen ökar naturligtvis och nu är hemmalaget nästintill tvingade att plocka trepoängaren i kvällens tillställning.

Fulham får det inte att lossna. Laget är placerade som nästjumbo och avståndet till säker mark håller på att bli allt större. Ännu är det inte kört, men det mesta talar emot ”Cottagers”. Åtta poäng är mycket att hämta in i en bottenstrid, inte minst när det blivit blott 17 poäng på 26 matcher. Det är med andra ord kniven mot strupen för båda lagen inför detta fredagsmöte. West Ham ska ha goda chanser här.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betway.

  • Match: West Ham – Fulham
  • Speltips: West Ham (1)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar