Napoli – Ajax

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli är kanske Europas formstarkaste lag och inget verkar kunna stoppa tränare Spallettis manskap. Senast klubben förlorade, var under fjolårssäsongen i april och trots flera spelartapp i somras, har det kommit blivit fullträff. Napoli kommer även från åtta raka segrar, och med det sagt, toppar laget såväl Serie A som Champions League-gruppspelet. Nu senast besegrade laget Cremonese borta (1-4).

Ajax har startat denna säsongen tyngre än tidigare säsonger. Klubben söker efter en ny väg med Alfred Schreuder som ny tränare och givetvis är vi fortfarande tidigt in på säsongen. Hemma i ligaspelet hittas Ajax på andraplats och efter två raka poängtapp börjar Schreuder ifrågasättas. Kraven på Ajax är höga och för ett lag som vanligtvis dominerar nederländsk fotboll är inte en andraplats tillräckligt bra. 

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Pinncale Sports.

  • Match: Napoli – Ajax
  • Spel: Napoli (1)
  • Odds: 1,61 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:45, 12/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar