Ajax – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ajax imponerade stort under fjolårets Champions League-säsong. Laget har startat nuvarande säsong på ett liknande sätt. Nämnvärt är att deras starkaste kvalité, har tappats inför säsongen. På onsdagen gästar Chelsea Amsterdam, i ett möte som är väldigt öppet på förhand. Lagen liknar varandra. Ajax är en talangfabrik som också utvecklar talanger, samtidigt som Chelsea gör en samma satsning.

Chelsea vann mot Lille senast, i en match som kan vara nyckeln för avancemang längre fram. Hade de tappat poäng där, efter att man tidigare förlorat mot Valencia, så hade drömmarna varit svårare att uppnå. Nu finns en fortsatt fin chans att göra något bra av detta. Hoppet finns fortfarande till max. Chelsea kan också glädja sig över att supertalangen Callum Hudson-Odoi är tillbaka i spel.

Jag spelar på Chelsea +0,5 (Asian Handicap) till 1,65 @ bet365.

  • Match: Ajax – Chelsea
  • Spel: Chelsea +0,5 (AH)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 23/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar