Karlskoga – Almtuna

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Karlskoga besitter tre raka torskar och förmodligen bryts trenden på hemmais mot Almtuna, en uppgift, värmlänningarna bör lösa. Karlskoga öppnade säsongen med tre raka segrar. Spelmässigt strålade laget, men sista tiden har varit jobbigare med nederlag mot Tingsryd, Västerås och Södertälje. Här jagar dem ett trendbrott. Man har haft både sjukdomar och skador som även inneburit en del negativa resultat.

Almtuna tillhör ett av seriens svagaste lag och klubben öppnade även säsongen med två stora förluster. Därefter har man dock hittat en formtopp då man tagit fyra raka segrar, och då har man även slagit lag som Djurgården, Björklöven och AIK, vilket är imponerande. Tre av segrarna har samtidigt kommit på hemmaplan och på resande fot, är Almtuna inte alls lika starka, vilket naturligtvis är ett minus.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Svenska Spel.

  • Match: Karlskoga – Almtuna
  • Spel: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,61 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar