Rögle – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle inledde säsongen svagt och återfinns på tolfteplatsen i tabellen. Skåningarna har vunnit hälften av SHL-matcherna under nuvarande säsong. Enbart en seger på ordinarie tid, och hemmalaget kan givetvis bättre. Senast besegrade man HV71, på hemmaplan med 2-1, men det krävdes förlängning. Där och då, klev Marco Kasper fram och avgjorde. Klubben förfogar över en spelartrupp, för att tillhöra toppen.

Örebro har hunnit med att spela nio matcher, och hittills har det blivit fem segrar där laget bland annat slagit bra lag som Leksand och Skellefteå. I de två senaste matcherna har det dock gått tyngre, då ÖHK förlorat mot Timrå och nu senast mot Brynäs med 1-5. Nu är det bortais ser man på resande fot har det bara blivit en seger på fyra försök. Jag tror att gästerna kan få problem borta i Ängelholm.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsson.

  • Match: Rögle – Örebro
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 15/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar