Leksand – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand har inlett säsongen bra och återfinns tre poäng bakom serieettan Örebro. Dessutom har laget två matcher mindre spelade. I senaste matchen torskade man emellertid mot Rögle borta med 7-3, men dessförinnan hade leksingarna fem raka vinster. I förlusten mot Rögle var målvaktsspelet inte det bästa och Leksand är ute efter revansch. Hemma mot Linköping gäller självklart trepoängaren för klubben.

Linköping har varit ett bottenlag i SHL i många säsonger i rad, och i år känns inte som något undantag. I senaste matchen blev det torsk mot Malmö hemma med hela 1-6, och de kommer till denna match med fem raka förluster. Jag tror inte att man vänder trenden mot Leksand borta och jag tror på ny förlust för Linköping. Dessutom saknar östgötarna fortsatt den erfarna och viktiga Oscar Fantenberg.

Jag spelar på raka ettan till 1,76 @ betsson.

  • Match: Leksand – Linköping
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,76 @ betsson
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar