Torino – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Torinos spelschema har varit tufft, där hemmalaget mött sex lag från topp åtta och Torino har varit nära att plocka poäng i flertal matcher. Emellertid har hemmalaget enbart kryssat mot Lazio samt segrat mot Udinese under de senaste omgångarna. Vinsten borta mot Udinese var imponerande. Det var Zebrettes blott andra förlust under nuvarande säsong. Klubben kommer emellertid möta tuffare motståndare nu.

Milan kunde under veckan säkra en seger i måstematchen mot Dinamo Zagreb i Champions League. De vann tillslut med klara 4-0 på bortaplan i Kroatien och har allt i egna händer då laget möter Salzburg på hemmaplan i den sista gruppspelsomgången. Även förra helgen så vann man övertygande med 4-1 mot Monza, vilket blev deras fjärde raka seger i ligaspelet. Här gäller också en trepoängare för gästerna.

Jag spelar på Milan +0 mål (Asian Handicap) till 1,50 @ Svenska Spel.

  • Match: Torino – Milan
  • Spel: Milan +0 (AH)
  • Odds: 1,50 @ Svenska Spel
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar